Elle style awards

Hello everyone!

*Ro only

Săptămîna trecută am avut marea plăcere de a participa la evenimentul Elle style awards care s-a ținut în sala I.C. Brătianu din incinta Palatului Parlamentului.
Evenimentul a fost unul foarte chic, monden și abundent în ținute extravagante care pur și simplu îți furau ochii. Și-au făcut apariția persoane publice importante, designeri, make-up artiști, hair styliști, artiști muzicali, fashion bloggeri și nu numai.
Atmosfera a fost una de petrecere high class piperată cu pahare de șampanie, cocktailuri și chelneri care mișunau printre invitați gata să îi servească cu cele mai fine preparate culinare.
Cu toate că descrierea mea poate sună perfect, sunt câteva lucruri care nu mi-au plăcut. Cum detaliile fac diferența, audiența a fost una mai puțin prietenoasă. Zgârcită la aplauze și prinsă în discuții diverse cu persoanele imediat învecinate. Ce-i drept, la asemena evenimente lumea vine pentru a fi văzută în cea mai frumoasă ținută și pentru a face prezența. Se pare că persoanele care au fost nominalizate și premiate la acest eveniment sunt mai puțin importante. 
Printre câștigători se află și 2 personaje pe care eu le admir - Geta Voinea și Catrinel Menghia.
Vă las în compania pozelor!

 

 Mihaela Rădulescu (gazda evenimentului) si rochia ei ....interesantă.Kisses!

2 comentarii: