All white today

Hello everyone!

EN First of all, I want to wish you all a Happy Easter! I hope you have a great time with your friends and family!
Today, the weater is very nice, the sun is shining and the temperature it is really ok. That's why I went for a walk and I have chosen this comfy outfit. Casual boyfriend shirt, boyfriend ripped jeans, the white adorable bag, the blue heels from Zara, a statement necklace and oversized sunnie. 

RO În primul rând vreau să vă urez un Paște Fericit alături de cei dragi și zile cât mai liniștite!
Pentru că sunt în concediu și am venit acasă pentru 2 zile, mi-am luat cu mine cam 10 outfituri ( să fie). Ei bine, aici este superb astăzi, soarele strălucește, este cald , așa că am decis să ies la o plimbare. Îmi doream un outfit lejer dar în același timp fancy. Primul lucru care mi-a venit în minte a fost un combo din jeanși rupți și cămașă casual în nuanțe foarte deschise. Pentru că nu am luat cu mine o asemenea cămașă, m-am uitat în dulapul surorii mele și am găsit-o. O cămașă cu dungi fine, largă, gen boyfriend shirt, pe scurt... este perfectă! 
Am accesorizat ținuta cu sandalele de la Zara care sunt foarte comode (nici nu le simt în picioare), cureaua cu detalii aurii pe care am comandat-o săptămâna trecută, geanta alba de care presimt că nu mă voi dezlipi acest sezon, colierul statement de la Boreally și ochelarii supradimensionați.

*Click pe cuvintele roșii pentru a vedea de unde am achiziționat articolele.

Shirt - H&M
Jeans- Bershka
Heels- Zara
Bag- New Yorker
Necklace- HERE
Belt- HERE
Sunnies- Oasap
Kisses!

5 comentarii:

 1. great look ;-))

  xoxo

  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Really nice outfit!!


  I have a new Blogname and also a new URL! I Thaught It'll be time because now, its with my real name and also with the Focus on phtotography. Furthermore, I hope you like my new header? Hope you'll visit me soon <3
  http://evasphotographies.blogspot.de/
  https://www.facebook.com/EvasPhotographics

  RăspundețiȘtergere