I love Borealy!

Hello everyone!

Săptămîna trecută am fost în concediu , așa că am profitat de timpul liber pentru a mă ocupa de treburile personale și de blog .
Am avut timp să merg la Fashion Week , am vizitat Atelierul de haine și showroom-ul Borealy și , mai ales, am avut timp să dorm și să mă relaxez. 
Astăzi vreau să vă povestesc câteva lucruri despre Borealy care, între timp, a devenit magazinul meu preferat de bijuterii. De ce? Eram deja impresionată de modul de prezentare (ireproșabilă, cutii frumos împachetate și parfumate) și livrare (rapidă). Dar după vizita la showroom, mi-am format părerea definitivă. 
M-a întâmpinat Alexandra cu zâmbetul pe buze, a fost foarte drăguță, mi-a răspuns întrebărilor și a avut amabilitatea și răbdarea să îmi arate câteva coliere pe care le văzusem pe site. Sincer, îmi venea să le iau pe toate acasă. Coliere frumoase, bine lucrate și de efect. Cred că îmi voi face o colecție imensă cu bijuteriile statement de pe Borealy.
Ceea ce mi se pare extraordinar este faptul că ei oferă garanție 1 an de zile . Dacă bijuteria voastră are un defect se poate înlocui sau remedia.
Iată cu ce am plecat de la showroom :Kisses!

5 comentarii: