O rochie asimetrica, va rog!

Hello everyone!

EN I really love asymetric dresses, that's why I ordered a new one a few weeks ago. Because the weather was so weird these days, I wore a hat (mostly to be chic, not because of the rain). This all black outfit needed a statement pink necklace and some golden details ( see the bag).
The dress is really amazing, very long in the back side and pretty short in the front (oops). But I do' t mind, I am not that tall.

RO Acum câteva luni mi s-a pus pata grav pe rochiile asimetrice. Mi-am luat una roșie pentru început. Mi-a plăcut atât de tare, încât am început să îmi comand pe alte culori și acum nu mă mai pot opri. Nu știu cum sunteți voi, dar mie dacă mi îmi place o croială la o haină sau modelul la un tip de încălțăminte, îmi cumpăr pe toate culorile. Așa am pățit vara trecută cu strappy sandals... majoritatea, evident, de la Zara. 
Acum lucrez la wishlist-ul pentru ziua mea. Dap, în fix o săptămână voi sufla în 25 de lumânări. I know, nu arăt de 25 de ani ci de, cel mult, 19 ani...mi se zice mereu. Dar ce să-i faci? O moștenesc pe mama care mereu a arătat cu 10 ani mai tânără.
Ca o geamănă zglobie ce sunt, am pus ochișorii pe o pereche de sandale din piele, maro, de la Zara. Aproape 400 de lei perechea, dar zic eu că merit...o dată în an este ziua mea.
Revenind la ținuta de astăzi, da, ținută all black și pălărie. Dacă tot este în trend să adaugi pălărie la orice ținută, am zis să îmi scot și eu pălăriile din dotare și să ies cu una pe afară. Bună idee, mai ales că zilele acestea au fost însorite și ploioase în același timp.
Pentru că rochia este la baza gâtului, nu putea lipsi un colier statement, evident. 

*click pe cuvintele rosii pentru a vedea de unde am achizitionat articolele.


Dress - HERE
Hat- Zara
Necklace- HERE
Bag- Persunmall
Cut out boots- Lovely shoes


Kisses!

6 comentarii: