Plimbarea de seara in cel mai frumos trench.

Hello everyone!

EN I always wanted a beige trench , so I was really happy when I found this one. It is just perfect for this sunny and ,at the same time, rainy weather. You can wear it with ripped jeans, midi skirts, midi dresses and so on. 
The texture is really amazing, easy to wear. This is the fist combo I imagined in my mind, but the next time I will wear it with a girlie dress ( maybe something with dots).

RO De ceva vreme căutam un trench bej, nu prea lung pe care să îl port pe vremea asta (călduroasă de altfel, dar cu mici surprize ploioase). De când soarta mi-a scos în cale magazinul online Kurtmann, am descoperit o grămadă de comori Zara, Massimo Dutti, Asos, etc. Ei bine, de data aceasta am fost super norocoasă pentru că am găsit ce căutam de mult timp - trench bej, Zara. Lux! Nici nu am stat pe gânduri ( bine, am stat câteva secunde pentru că mă mai tentau alte 2 trenchuri tot Zara, niște superbități) și l-am comandat. 
O astfel de piesă nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Îl putem purta cu jeanși (preferabil rupți), pantaloni conici, fuste midi, rochii înflorate, câte și mai câte combinații!
Primul outfit care mi-a apărut în minte a fost acesta. Dungi, jeanși și accesorii roșii și albastre. Data viitoare îl voi purta, cel mai probabil, cu o rochie girlie. Mă gândesc la ceva cu buline sau cu flori...hmm.
Să vă mai spun că materialul este fluid și ușor de călcat?
Apropo de călcat...trebuie să vă povestesc o pățanie. Călcam eu zilele trecute fericită un tricou alb (deja mă imaginam mergând pe stradă într-o ținută black and white cu accesorii colorate), iar când fierul de calcat a scos aburi...i-a scos cam colorați. Adică maro. Apoi am simțit un miros de caramel -zahăr ars. Atunci mi-a picat fisa...Ce-a făcut Miss z? A turnat în fierul de călcat Sprite în loc de apă ..Ce să fac eu dacă în bucătărie era un pahar cu apă (în mintea mea și Sprite în realitate) ? Elenuș, doar tu ești de vină pentru că mi-am caramelizat fierul de călcat :)).
Acum trebuie să mă pun pe căutat fier de călcat. Clar. Recomandări ?
* Click pe cuvintele roșii pentru a vedea de unde am achiziționat articolele.


Trench - HERE
Blouse- Zara
Jeans- Stradivarius
Sandals- Zara
Bag- Tidestore
Necklace- HEREKisses!

15 comentarii:

 1. Uahh, ce colier!! Place tinuta, frumusica ca intotdeauna.

  RăspundețiȘtergere
 2. sa stii ce e frumos.. imi place si tinuta per total.. le-ai combinat super

  RăspundețiȘtergere
 3. nice coat !! = ]


  new post
  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Trench-ul este un item "must have" pe care insa inca nu il detin; mereu au aparut alte tentatii si l-am dat deoparte daaar trebuie sa arunc si eu un ochi la Kurtmann (m-am uitat doar la camasi, accesorii si pantaloni). Kisses, G

  RăspundețiȘtergere
 5. Super look! Colierul este si el bestial!

  RăspundețiȘtergere
 6. Love u look beautiful
  www.islandchic77.com

  RăspundețiȘtergere
 7. Intr-adevar clasicul trench bej, nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra, din pacate, la mine nu e... desi am vreo 3, nici unul bej :D
  Frumoasa si geanta <3

  RăspundețiȘtergere
 8. Love this look! The necklace is gorgeous ^^
  xoxo

  Novelstyle

  Don't forget to check my Shopbop gift card giveaway!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Great look, love the combination of camel with blue, the top is so perfect in this outfit!

  ♥♥

  RăspundețiȘtergere
 10. Imi place trenciul, am si eu unul asemănător, colierul e superb♥

  RăspundețiȘtergere
 11. the blue from your necklace is soo gorgeous! love it so much
  ur style is amazing as well :D

  xoxo, Eliza
  Bread and Butter

  RăspundețiȘtergere