Cele mai comode sandale

Hello everyone!

EN These are my favorite heels ever . I can walk in them for many hours and my feet are just ok. 
Well, like I said yesterday, I shopped a lot lately. Many, many dotted tops and this is one of them. I like it because is cropped and has big dots. Isn't it cute?

RO V-am tot povestit de sandalele mele cu toc gros care nu provoacă dureri de picioare nici după 2 ore de mers în continuu, nu? Ei bine, în sfârșit vi le arăt. Ne stă bine împreună și ne înțelegem de minune. Am fost nevoită o dată să alerg pe ele ( mai punem în calcul și-o rochie bodycon albă care nu îți permite să bei nici apă când o porți) și nu a fost rău. Sunt genul de sandale pe care poți să le iei la birou și să stai 8 ore fără să-ți blestemi zilele după primele 30 de minute, poți să mergi ore în șir și câteodată uiți că ești încălțată cu tocuri. Da, cam atât de tari sunt. Pot să zic că am avut noroc. Le-am luat în primele zile de reduceri și le-am purtat de minim 10 ori.
Am ținut să vă povestesc amănunțit despre aceste minunate săndăluțe pentru că , având o colecție remarcabilă de pantofi ( dar niciodată suficienți) ,am avut șansa (sau neșansa) să-mi nenorocesc picioarele constant. Dar se pare că există și tocuri comode și eu mă bucur din plin de ele.
Și vă mai povesteam ieri de topurile mele cu buline pe care le-aș purta cu orice . Ceea ce se și întâmplă. De data aceasta am ales un top cu buline mai mari și o fustă roșie .


Top- New Yorker
Skirt- HERE
Bag- Persunmall
Shoes- Bershka


Kisses!

8 comentarii:

 1. awesome look ;-)


  xoxo

  new post
  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. You look really nice! Love your top :)

  http://www.MARTASFASHIONDIARY.com/

  RăspundețiȘtergere
 3. bulinuteee... ;) place ,eu nu imi mai permit crop top insa tie iti sta tare bine

  RăspundețiȘtergere
 4. Iubesc tinuta asta! Si da, sandalele tale sunt geniale! <3

  RăspundețiȘtergere
 5. Îmi place mult de tot ținuta, iar sandalele sunt geniaeee! :*

  RăspundețiȘtergere
 6. 2 si 6 sunt pozele mele preferate <3
  Foarte tare topul combinat cu fusta rosie, yummy!

  http://www.newtouchofcolor.com/

  RăspundețiȘtergere