With My Nikes On

Hello everyone!


Top- H&M
Jeans- HERE
Shoes- Nike Air Max
Bag- HERE


 Știuuuuuu. Știu că am absentat de pe blog. Lucru de care nu sunt mândră. Pot să zic că am fost puțin egoistă pentru că am profitat de fiecare secundă liberă și am exploatat-o în interes propriu. Am fost la multe petreceri, aniversări și acum urmează multe călătorii prin țară și ..nu numai.
Cred că nu am mai purtat jeanși gri de...4 ani. Așa că pe la începutul lui septembrie mi-am zis că trebuie să întâmpin toamna cu o pereche de jeanși pe măsură. Așa că am luat Kurtmann-ul la răsfoit și am deschis 2173642 de tab-uri. După multe ore de analizat și răzgîndit, m-am decis. Skinny, gri, perfecți. I-am purtat deja de 2 ori în combinație cu articole în culori tari. Galben, violet sau roșu.
Dar trebuie să vă povestesc de papuceii aceștia super colorați. I-am primit cadou de la un bun prieten căruia nu o să pot niciodată să îi mulțumesc îndeajuns de mult pentru că a făcut asta. Ce a făcut? Păi a pozat mai multe modele din magazin ( magazinul fiind în Londra) ca să-mi aleg eu ce-mi place...și a doua zi au fost în București. Da, a doua zi eu deja îi purtam. Ca să fiu mai exactă, i-am primit în mai puțin de 24 de ore. 
Anyway, pe lângă faptul că sunt foarte arătoși, sunt și extrem de comozi. Îi iau peste tot cu mine . Sunt o fericită! :)
Kisses!

5 comentarii: