Comfy in my red coat

Hello everyone!
Coat- Atmosphere ( Primark)
Jeans- Stradivarius
Bag- Atmosphere ( Primark)
Scarf- Vintage
Sunglasses- Oasap
Shoes- Nike Air Max

EN Yesterday I had another lovely day in London. I finally ate fish and chips, took many pictures on the perfect and facy streets.
I bought this red coat ( just 25 pounds) because this weather is rainy and sometimes "Baby, it's cold outside".
Anyway, I think I love London. Love the restaurants, the streets, the language, the people, the food....everything. I want to live here. Really. :)

RO Ieri am prins o zi tipic londoneză. Soare, cer senin , după care ploaie torențială. Dar e ok. Eu de obicei am mari probleme cu ploaia, dar aici parcă nimic nu mai contează. Savurez fiecare moment, mă bucur de fiecare loc și de fiecare experiență nouă.
Văzând vremea asta zăpăcită, nu am mai cărat aparatul cu noi. Și ne-am pus toată baza în telefoane.
Am mâncat fish and chips ( nu aveam voie să ratez celebra mâncare a britanicilor), m-am plimbat iar și iar pe străduțele cochete de care nu pot să mă mai satur...
Deși am cărat multe haine cu mine, nu mi-am luat un palton mai gros. Așa că după 2-3 zile am răcit puțin și m-am decis că ar fi cazul să intru într-un magazin și să îmi cumpăr unul. Am achiziționat frumusețea asta fancy din Primark cu 25 de lire. Deal bun, zic eu.
Mă gândeam ieri...cred că nu există o perioadă mai frumoasă în care puteam să vizitez acest oraș. E momentul când doamnele cochete ies de la metrou grăbite spre birou și îmbrăcate în clasicul trench bej, iar bărbații la costum savurează din mers cafeaua. E locul unde poți să fii tu mai mult ca oricând, locul unde te simți confortabil în orice ai fi îmbrăcat, locul care te inspiră în fiecare secundă...It's just London.Kisses!


8 comentarii:

 1. pretty style! ;]

  new post
  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Great pictures , I love the coat

  RăspundețiȘtergere
 3. Geaca e super draguta, imi place faptul ca ai ales rosu si nu clasicul negru :) Have fun in London :)

  http://anamariaben.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere
 4. uau, definitely a fost un deal tare bun :D
  imi e dor de londraaaa
  http://diannetho.es

  RăspundețiȘtergere
 5. Si in Paris e la fel vremea dar eu nu mai suport , cred ca o sa intru in depresie , mai ales cand vad poze din Romania unde toata lumea e in tricou :(. Imi place tinuta, super laid-back vibe :)
  xoxo

  www.sorananistor.com

  RăspundețiȘtergere
 6. Aaw I love your red coat and the shoes! Such a cute outfit!

  RăspundețiȘtergere