Coffee lover

Hello everyone!Skirt- Primark
Shoes- New Balance 
Bag- Primark

EN All my friends know that I am a Starbucks fan. A big fan. And a coffee lover also. I like to start my day with a hot caffee latte. In the cold mornings I like to stay in a warm and cozy coffee shop. To drink a hot coffee and eat a carrot cake. Pretty picture, isn't it?
Starbucks has great flavours and nice coffee shops. And a great logo. That's why I bought this lovely blouse. 

RO Absolut toți prietenii mei mă știu ca fiind big fan Starbucks. Pe toți i-am adus acolo..cu sau fără voia lor. Dar înainte de toate mă știu ca fiind o mare băutoare de cafea. Caffee latte și latte macchiato. Cu asta îmi încep diminețile.
Ei bine, înainte să gust cafeaua de la Starbucks, aveam o idee preconcepută ( ca majoritatea persoanelor) . Starbucks-ul e pentru fițoși. 
După ce am gustat această cafea la suprapreț, am rămas fidelă brandului. Gustul cafelei, atmosfera plăcută și mireasma de cafea proaspăt prăjită și măcinată din cafenele mă fac să revin aproape zilnic. Da, mi se pare foarte tare că nu se fumează. Mă duc să-mi beau cafeaua liniștită și nu vin acasă mirosind a scrumieră.
Să nu uităm de prăjituri. Cheesecake, prăjitura cu morcov, tortul de ciocolată...le-am încercat pe toate de 238746 de ori. Superbe. Și scumpe, evident :)). 
Pentru a mă convinge pe mine că nu sunt o persoană superficială, am încercat și alte branduri. Gloria Jeans în repetate rânduri, Coffe Shop ( este unul pe la Universitate) și nu mi-au plăcut deloc. Nu mă regăsesc în gustul cafelelor preparate de ei. Când am fost în Londra am încercat Pret, Costa ..care sunt ok, dar (părerea mea) nu mai bune decât Starbucks.
Ei bine, așa de fidelă sunt brandului încât mi-am luat și o bluză imprimată cu sigla lor (care e foarte tare...nici urma de boabe sau cesti de cafea). Nu e cumpărată de la o cafenea, ci de la un magazin de suveniruri de pe Oxford Street. 
Cei de la Starbucks ar trebui să îmi ofere un card de fidelitate sau ceva. Le-am făcut prea multă reclamă. 

Kisses!

11 comentarii:

 1. hihi, ce tare e bluzita! si eu sunt addicted to coffee, dar in iasi nu este starbucks :(, desi sunt zvonuri cum ca s-ar deschide unul..astept sa vad cu ochii mei. pana atunci, beau cafea cu toate aromele din lumea de la teo's :)) e super buna si mai accesibila la pret.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! :*
   Stiu ca nu este in Iasi Starbucks... circula un zvon ca se va deschide la Palas cand eram eu in Iasi, adica acum 3 ani :)).

   Ștergere
 2. love the skirt!!!!

  http://glampond.blogspot.it

  RăspundețiȘtergere
 3. ce draguta este bluza

  http://www.idareyoutobefashion.com/

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu sunt mare bautoare de cafea... doar la "ocazii " :)) insa la cata reclama am vazut pe net sunt curioasa si as incerca si eu

  RăspundețiȘtergere
 5. Nice outfit. Big fan of Starbucks as well
  x
  Janina

  http://geaninafodor.blogspot.co.uk

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce fain! Dacă îți vine să crezi nu am băut niciodată cafea de la Strabucks, tot zic că o voi încerca, dar nu știu cum, dar nu reușesc deloc! :)))
  Îmi place gentuța de nu mai pot!

  RăspundețiȘtergere
 7. haha, te inteleg perfect! eu m-as muta intr-o cafea Starbucks :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Cool outfit, love your sneakers and bag!!

  RăspundețiȘtergere