Paltonul baby doll

Hello everyone!Coat- HERE
Pants- Stradivarius
Boots- Primark
Bag- Primark
Blouse- HERE


EN  I ordered a new baby doll coat. Yep, I could wear it as a dress too, dont't you think? With red stilettos and a golden necklace.
Anyway, this time I wore a grey blouse ( perfect for the cold season, I have in my mind 1923874 outfits ), boots and bag from Primark. To bring a spicy touch, I added a golden belt (vintage shop).
This season I want to wear more colors. Red boots, pink coat, blue bag. 
What is look like your wardrobe for the cold seasn?

RO Mi-am comandat rochiță! Pardon, palton-rochiță. Ce-i drept, când l-am comandat nu credeam că va fi atât de voluminos.  Dacă era puțin mai cald îl purtam, cu siguranță, pe post de rochie. Cu pantofi stiletto roșii și un colier auriu la baza gâtului. Dar fiindcă temperatura nu-mi permite, mi-am luat maletă gri (căutam de ceva vreme așa ceva, am în minte 1923874 de combinații. M-am uitat acum pe site si e la reducere) și ghetele pe care le-am cumpărat din Londra din faimosul Primark . Paltonul vine cu o curelușă subțire din același material, însă eu am simțit nevoia de condimenta puțin ținuta, așa că am pus în talie o curea aurie pe care am luat-o (acum foarte mult timp) de la un magazin vintage.
Anul acesta vreau să am un sezon rece colorat. Cu paltoane, accesorii și încălțăminte de toate culorile. Deja mă imaginez purtând botine roșii cu palton alb, palton roz pudrat cu geantă albastră și așa mai departe. 
Voi v-ați pregătit garderoba pentru sezonul rece?Kisses!

6 comentarii: