Palton elegant si ghete military? De ce nu?

Hello everyone!


Coat- HERE
Blouse- Stradivarius
Necklace- HERE
Jeans- Esprit
Bag- Stradivarius
Scarf- Stradivarius
Boots- Local store

EN Well, I am very happy with my new Zara items ( coat and necklace) from a very nice online outlet, Brand Circus. I saw they have Zara Home too, which is pretty nice (for me) because I am obsessed with home deco. I buy every week something new for my room. A coffee table, candles, pillows and so on.

RO Pot să zic că am făcut o super afacere. Am găsit pe Brand Circus acest palton Zara redus la 95 de lei. Unde ai mai pomenit așa ceva? Entuziasmată fiind, am mai comandat colierul statement pe care îl port în aceste poze și o față de pernă cu paiete aurii, ambele Zara. Trebuie să îmi exprim încântarea. Nu am mai găsit outleturi care să aibă Zara home. Voi știți de cât timp vânez eu o asemenea față de pernă? De mult timp, cu siguranță. Dar a meritat așteptarea, am achiziționat-o cu 19 lei. Prin urmare colecția de pernuțe fancy de pe patul meu s-a mărit. În curând voi dormi pe jos pentru că nu voi mai avea eu loc. Dar ce mai contează atâta timp cât camera mea e frumoasă? Acum îmi caut una argintie și una neagră. Ați văzut pe undeva?
Dar suficient despre decorațiuni...că în ultima vreme am tot fost pe la Ikea, H&M home și am cumpărat măsuțe, lumânări, veioze, borcănașe și alte nebunii. 
Vorbim despre ținută, da. Ținuta de astăzi este una lejeră, perfectă pentru temperatura aceasta primăvăratică. Deși paltonul este simplu și elegant, am ales să îl port cu blugi skinny și o pereche de cizme military. Accesorizarea simplă- un colier statement și o eșarfă de inspirație rusească.
Voi ce alegeți să purtați în aceste zile?Kisses!

14 comentarii:

 1. Ce bine arata mantoul!! Ai luat S?

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, ai facut o alegere grozava! Paltonul e foarte frumos! Si iti sta super! De colier nu mai zic, mi-l doresc si eu de mai mult timp! Sa le porti cu placere si inspiratie! ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. nice.. ;-0))


  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 4. so gorgeous
  love your necklace
  x
  http://anodgirl.blogspot.com.au

  RăspundețiȘtergere
 5. That statement necklace complimented each other so pretty. Stylish outfit. Thanks for visiting my blog:). Hugs!

  Tanya
  http://attraction2fashion.com

  RăspundețiȘtergere
 6. It's great that you can shop Zara items from an outlet. Love it all from you outfit.

  Jasmine x

  RăspundețiȘtergere