Lost in Brusselles

Hello everyone!Zilele trecute vă promiteam o postare cu gust de ciocolată. Câteva poze, povești și ponturi legate de ultima mea călătorie.
Fiind cea mai mare iubitoare și consumatoare de ciocolată, nu puteam rata șansa de a vizita renumita Belgie.. sau Belgica ( cum o alintăm noi). Locul unde totul este despre dulcegării...la propriu.
Am plănuit acest city break with my dear HELEN și totul a ieșit ca la carte. Peripețiile au fost nelipsite, dar cred că acesta este farmecul. Acum deja ne gândim spre ce destinație să mai mergem împreună.
Nu ne-am rătăcit, nu ne-am plictisit nici măcar o secundă și ne-a cam plăcut totul. 
Printre deliciile găsite pe acolo, mie mi-au plăcut cel mai mult ciocolata cu piper și lămâie și celebrele wafles. Acum, când îmi amintesc gustul lor, mi se face gura APĂ.
După lungi căutări pe booking, am găsit hotelul perfect ( Villa Royale). În centru, aproape de metrou, arăta super bine și mai era ok la preț. Nu exagerez când vă spun că acea camera era mai mare decât apartamentul în care locuim noi. Candelabru alb, pat imens, draperii impunătoare și ferestre foarte înalte. Recepționerii foarte primitori si săritori. Îl recomand cu drag. 
Mi s-a spus că am fost norocoase că am prins așa o vreme frumoasă (soare în fiecare zi) pentru că acolo plouă mai mereu. Și este foarte frig, mai ales că bate vântul într-o veselie.
Îmi pare rău că nu am avut mai mult timp la dispoziție. Am fi vrut tare mult să vizităm alte două orașe - Antwerp și Bruges.
Dar am avut timp de cumpărături. Haine, încălțăminte, accesorii, cosmetice și suveniruri ( bere, ciocolată și mulți Manneken Pis).
Mai multe poze găsiți pe Facebook sau Instagram.


Kisses!

4 comentarii:

 1. I'm liking this look!

  fridaynightstyle.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Nice outfit ! I love the pictures ! Let's follow each other :D www.rusudiana.com XOXO

  RăspundețiȘtergere
 3. The model have a romance with the camera she looks great, Hi , from Mexico

  RăspundețiȘtergere
 4. vaaaai si eu vreau :D
  ador pozele
  http://diannetho.es/museo-automovilistico/

  RăspundețiȘtergere