Bluza peplum si fusta bodycon din dantela

Hello everyone!Top- HERE
Skirt- HERE
Sandals- Bershka
Clutch- H&M

EN Last week I dyed my hair. I decided it was time for a change, so I became an ombre gal. 
And, because I have a new look now, I went to shopping every single day. I bought many bags, shirts, shoes (of course I did), skirts, a lovely rose watch and some lovable dresses. 
Summer is here, so I need new and fresh clothes in my wardrobe. Right?

RO Am reușit, în sfârșit, să fac curățenie generală în garderoba mea. Așa că multe dintre hăinuțele mele se află acum la alte fete și sunt sigură ca vor fi purtate cu drag și stil. Simțeam nevoia să îmi schimb cam toate hainele. Sunt genul de persoană care poartă o dată un articol, apoi se hotărăște că nu-l mai vrea (cu mici excepții, cum ar fi piesele de colecție). Noroc că nu mă atașez de haine...altfel nu aș mai fi avut loc în casă.
Cea mai fericită e sora mea, mereu îi fac plinul cu livrări speciale de la București.
Mi-am făcut o listă cu articolele de care am nevoie pe care le vreau și am început vânătoarea. Câteva bluzițe peplum, fustă bodycon din dantelă, fuste midi vaporoase, genți , săndăluțe, cămășuțe, un ceas, două, trei... și așa mai departe. Am reușit să bifez multe articole de pe wishlist, printre care și cele din ținuta de astăzi... 
Ah, da. Probabil se observă că m-am făcut ombre. Aveam de 3 ani ideea asta în cap și săptămâna trecută s-a materializat. Încă sunt în faza de acomodare. 


With love,

Miss Z

6 comentarii: