Little black dress

Hello everyone!


Dress- HERE
Heels- HERE
Bag- Local store

EN Every lady should have in her wardrobe at least one little black dress.
Because it's so easy to accessorize . Just add a pair of stilettos and you will look elegant and simply gorgeous.
Speaking of stilettos, I bought them at a very low price. Also, the dress was a great deal! Blackless dress you said? Baby, you're a keeper!


RO Nu sunt eu adepta rochiilor scurte (prefer midi sau măcar până la genunchi), dar aceasta mi-a plăcut foarte mult. Pentru că are spatele gol și pentru că nu are decolteu. Materialul este foarte plăcut și are inserții metalice, foarte discrete. This is my kind of dress! Am și prins-o la un preț infim, deci am făcut o afacere foarte bună. Totuși, fiecare femeie ar trebui să dețină în garderoba ei măcar o rochie de genul. Este ușor de accesorizat și de purtat.
În ultima vreme am absentat de pe blog. Din diverse motive. Ba lipsă de timp liber în weekend (pentru că în timpul săptămânii așa ceva nu există), ba camera foto spartă ( călcată în picioare, aș putea concluziona) de minunații angajați FAN COURIER care, evident, nu își asumă nimic...niciodată. Drept urmare, nu voi mai folosit niciodată serviciile acestei companii pentru că nu își respectă clienții. Pentru că lipsă de profesionalism. ...
Dar să revenim la gânduri mai bune... Trebuie să vă spun câteva cuvinte despre acești minunați pantofi. Chiar dacă au tocul foarte înalt și ascuțit, să știți că sunt mult mai comozi decât alte perechi pe care le dețin. Plus că au fundițe si se așează fenomenal pe picior, nu credeți?
With love,

Miss Z

7 comentarii: