The tourist

Hello everyone!


Shirt- HERE
Jeans -Pull and bear
Sandals- Zara
Bag- Celine

EN Back in business, my ladies!
Yes, after a week in amazing Istanbul I am finally home.
I enjoyed  the time spent there, the food and the culture. I visited many beautiful places, I shopped a little ( not really a little, actually is a lot) and had a lot of fun with some turkish friends.
Istanbul, you were amazing! 

RO Back in business, my ladies! Adică am revenit la viața reală după o săptămână superbăăăă petrecută în Istanbul, cu bateriile reîncărcate. În linii mari pot să vă spun că această vacanță a fost peste așteptările mele. Oamenii pe care i-am cunoscut au fost extraordinar de ospitalieri și prietenoși, locurile pe care le-am vizitat m-au lăsat fără cuvinte ( apogeul a fost momentul când priveam cele două poduri luminate de pe Bosfor...noaptea!- poza e mai jos), m-am lăsat sedusă de bucătăria orientală ( dezmăț total cu dulcegării și nu numai) și am făcut o grămadă de cumpărături.
În ziua când am vizitat Moscheea Albastră, am purtat un outfit destul de lejer. Sandale joase, skinny jeans, o geantă încăpătoare (nu se știe niciodată ce suveniruri interesante mai găsesc) și o cămașă vaporoasă și extrem de comodă. 

With love,

Miss Z

12 comentarii:

 1. Vreau si eu la stanbul!! Sa ne mai arati poze si outfituri si shopping si ce vrei tu :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu mai vreau. Sper sa mai merg o data anul acesta :)).
   Va mai povestesc ceva si maine :*

   Ștergere
 2. Nu am fost niciodata in Turcia si chiar vreau sa ajung. Ma gandesc numai la Baclava si la suvenirurile colorare din bazar :))
  Foarte faina geanta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ajungi in Istanbul, eu zic ca nu mai pleci :)). E nebunie pe acolo. Numai chestii frumoase in Grand Bazaar. Ca sa nu mai zic de dulcegarii...baclava, turkish delight, simit...toate mega delicioase!

   Ștergere
 3. Am fost si eu in turcia, de 2 ori si abia astept sa ma reintorc <3

  RăspundețiȘtergere
 4. nice pics ; -)

  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 5. You look incredible in your outfits! I'm loving your blog!!! <3 <3
  xoxo

  http://ruteritamaia.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 6. Fabulous look dear! We love Istanbul! Good holiday!

  -Alexander and Elena
  www.lifeallen.com


  RăspundețiȘtergere
 7. Turcia este si pe lista mea de vizitat. Anul asta nu, dar la anu in mod sigur. Frumoase pozele si geanta este superba!

  RăspundețiȘtergere
 8. anything looks great on you, congrats, I loved your short hair =), such a great fan of the page and the model of course

  RăspundețiȘtergere