Glamorous red dress

Hello everyone!


Dress- HERE
Necklace- Zara
Clutch- Zara
Watch- Marc Jacobs
Bracelet - Pandora

EN I am not a big fan of long dresses, but I love all about red color. So, when I saw this dress online, I knew it will be mine.
It is that kind of amazing and glamorous dress perfect for the wedding season. 
So, if you want to buy a fancy dress this one should be just perfect for you. Cheap and chic!

RO Eu NU port rochii lungi și nici nu prea sunt mare fan. Dar când am găsit frumusețea asta pe un site pe care îmi fac eu veacul... am rămas lipită de ecran. La propriu! 
Recunosc, am avut dubii în ceea ce privește lungimea. Asiaticii au obiceiul să facă rochiile lungi mai mult ca să te enerveze, adică să ți se vadă gleznele atunci când porti tocuri.. sau doar când le porți și punct. Ei se raportează, în principiu, la înălțimea medie de 150 cm...
Ei bine, am avut o surpriză foarte mare când am ridicat coletul de la vamală ( după lupte seculare cu vameșii) ..rochia este chiar lungă și materialul foarte ok!
Da, e genul de rochie care merge purtată la o nuntă, un botez sau o petrecere cu ștaif...sau măcar pozată pe niște scări somptuase. Pentru că eram super încântată de această noua achiziție și pentru că tot e sezonul petrecerilor, am pozat-o fără scări și fără ateneu pe fundal.
Sper să vă inspire!


With love,

Miss Z

3 comentarii: