Bandage dress

Hello everyone!
Dress- HERE

EN I always loved bandage dresses and I finally have my own (my precious). I was really surprised because the order arrived in almost 2 weeks and usually it takes 3 weeks or more. The colors are magnificent and the fabric is really nice . This is a perfect dress for a summer wedding, don't you think so?
Have a great week, lovelies!

RO Rochia bandage a fost pe wishlist-ul meu destul de multă vreme. După lungi amânări am decis că e timpul să comand una pentru a-mi satisface pofta. Surprinzător, comanda a venit în mai puțin de 2 săptămâni și de obicei așteptam cel puțin 3. Rochia este foarte simpatică, croită bine, comodă, însă mă așteptam să fie puțin mai lungă (până la genunchi). Ce să-i faci? Am o mare slăbiciune pentru rochiile midi.
Dar cu toate astea, consider că este perfectă pentru sezonul nunților. Știu că majoritatea femeilor preferă rochiile negre pentru petreceri, dar câteodată merită să ieși din tipar și să îmbraci o rochie simplă, dar de efect.
Să aveți o săptămână frumoasă!


With love,

Miss Z

7 comentarii:

 1. Imi place foarte mult atitudinea ta! Cred ca se transmite de la rochie, asa-i? Iti sta super, ar trebui sa abordezi cat mai des acest stil!

  RăspundețiȘtergere
 2. What a gorgeous dress, it looks perfect on you!

  RăspundețiȘtergere
 3. so cute pics; -)

  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce-mi place rochiaaaaaaaaaaaaaaaaa :O :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Eh, numai asa sa te imbraci, arati sexy si fabuloasa cu rochia asta!! :*

  RăspundețiȘtergere