A lovely plaid shirt

Hello everyone!


Shirt- HERE

EN Oh dear, rainy days are here! And the plaid shirts are here too! Yes, lovelies, this season we have a great comeback :). Plaid shirt is the star now. That's why I recently bought 4 shirts ( different prints and textures)... just to be sure!
This kind of item is a versatile one. Yes, you can combine it with biker boots and black skinny jeans, with a midi skirt and stilettos or with a pair of boyfriend jeans and some cute heels. Simple as that!

RO Ladies, cămășile în carouri revin în forță sezonul acesta. Eu, ca de obicei, nu m-am putut abține și mi-am luat câteva de lungimi, texturi și printuri diferite. Se pot combina destul de ușor și sunt extrem de confortabile. Întotdeuna le-am asociat cu stilul rock, însă le puteți introduce și în ținutele casual sau elegante. Gândiți-vă cum ar fi fost dacă asociam această cămașă cu o fustă conică albă și o pereche de stiletto negri sau cu o pereche de jeanși albaștri, skinny tot cu o pereche de stiletto. Da, se schimbă situația, deci avem o piesă vestimentară foarte versatilă.

Eu am purtat acest outfit duminică după-amiază. Mă pornisem să mă plimb, dar m-a prins ploaia.. așa că am ales să fac o activitate indoor care e deja tradiția de duminică în București. Am fost la Ikea să cumpăr chestii pentru casă. 
La un moment dat mi-am dat seama că mă uitam la ustensile pentru gătit, forme de brioșe și alte acareturi de genul. Da, recunosc, îmi place să prepar dulciuri. Dar în ultima vreme am evitat să mă mai aventurez în bucătărie pentru că ,dacă ies prea bune, tentația e .... mare. 

Acum două săptămâni găsisem un gif pe 9gag ( aici e RETETA) în care era redată sumar prepararea unui desert fabulos, monkey bread. Cum eu sunt o iubitoare de ciocolată și scorțișoară, am zis că trebuie să fac asta cu mâna mea. Așa că în acel weekend m-am pus pe treabă. Am sunat-o pe mama ( moldoveancă, bucătăreasă desăvârșită ) și i-am cerut rețeta pentru aluatul ei de cozonac. De restul m-am ocupat eu.
A ieșit o bunătateeee! Am mâncat o porție și cu restul mi-am îndulcit toți prietenii. Am primit numai laude...așa că m-am decis că acesta va fi specialitatea mea. E un desert perfect pentru toamnă și pentru Crăciun. Yuuum!


With love,

Miss Z

8 comentarii:

 1. great shirt!
  i love your bag
  xx
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  RăspundețiȘtergere
 2. nice pics; -0)


  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Beautiful pictures!
  Love your bag!
  New post!http://motive-to-be-pretty.blogspot.com/2015/09/receitinha-facil-para-hidratar-o-cabelo.html
  Kisses

  RăspundețiȘtergere
 4. Such a great look dear! I LOVE your bag, the perfect detail to this look ♥

  RăspundețiȘtergere
 5. Uite asta este camasa care imi lipseste mie din garderoba, o vreaaaauu!!!! :* :*

  RăspundețiȘtergere