Floral print and red heels

Hello everyone!


Jacket- HERE
Top- HERE
Pants- H&M
Bag- Stradivarius
Sandals- HERE
Watch- Marc Jacobs
Bracelet- Pandora

EN A few days ago I received some  goodies. I ordered 3 lovely pairs of heels, glamorous sandals...I say. I know this is september and I should buy boots (I bought this week 2 pairs, don't worry) but I am a shoe  freak lover  and I must have (almost) everything I like. 
Well, I think I took the right decision because I love them like crazy.

RO Când am ieșit din casă..părul meu era drept. Însă a venit ploaia și a avut grijă să mi-l ciufulească puțin. Urăsc umbrelele și , chiar dacă plouă,  niciodată nu iau una cu mine (în casă am cel puțin 5 bucăți, s-a întâmplat de câteva ori să ies de la metrou și să fie potop afară..așa că m-am procopsit cu câteva). Deci am mers prin ploaie vreo 20 de minute și , pentru prima dată în viață, am zis ASTA E și nu m-am mai stresat că nu o să stea podoaba capilară așa cum vreau eu.
Anyway, zilele trecute mi-au sosit săndăluțele astea super finuțe și drăguțe pe care le vânam de ceva vreme. Știu că suntem la sfârșitul lui septembrie...dar poți să te opui dragostei pentru încălțăminte? Nu, nu poți. Așa că mi-am luat 3 perechi de sandale frumoase foc. 
Dar mi-am luat și jachetă cu flori (la un preț de preț) pe care nu o iubesc, ci o PREA iubesc. Să nu spuneți că nu îmi reîmprospătez garderoba de toamnă.
Pupici!With love,

Miss Z

8 comentarii: