Lambada mood

Hello everyone!Heels- HERE

EN Late September, I know. And I'm wearing summerish clothes. Well, the weather was really great these days and I took advantage of it. I am aware that autumn is here and the rainy-cranky-grey weather will come soon. 
So, in this post I am wearing my Lambada top ( this is the way I like to name it), a midi skirt and some fabulous heels. Loveeee them so much that I oredered the same pair on a different color.
Kisses!

RO Sfârșit de septembrie zici? Da...Promit că în curând voi termina de postat ținutele de vară și voi începe să apar mai înfofolită pe blog. Să vă mai arăt ce hăinuțe de toamnă mi-am luat. Dar până atunci vin în întâmpinarea voastră cu o ținută de vară pe care eu am purtat-o în acest weekend și în care m-am simțit super girlie. 
Nici nu se putea să mă simt altfel purtând topul Lambada (așa l-am denumit), fustă cloș și această pereche superbă de tocuri. Mi le-am comandat în 2 variante (în curând voi posta pe blog și cealaltă pereche) pentru că m-am îndrăgostit de acest model. Mi-au plăcut la nebunie modul în care sunt decupate, combinția de texturi și acel mic detaliu auriu de pe toc. O nebunie!
Vă pup!With love,

Miss z

5 comentarii:

 1. Interesante incaltarile! Parca tie iti vin mai bine decat tipei de pe site :D.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Merci, Fede! Intr-adevar, pe site nu arata asa de bine ca in realitate!

   Ștergere
 2. so cute!! ;-))


  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 3. I love your skirt dear!!!

  http://glampond.blogspot.it

  RăspundețiȘtergere
 4. so pretty!

  www.bstylevoyage.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere