The red skirt

Hello everyone!


Skirt- HERE
Heels- HERE

EN Well, this is a very long skirt, I know. But mixed with your favorite items, it can be very-very pretty.
I wore this black and red outfit last weekend when I went to a coffee shop with my dear girlfriends. This is a nice way to spend a Sunday. Go out for a walk, take some pictures and end it with a coffee, a big carrot cake and good laugh with friends. Quality time spent, I say!
Kisses!

RO Într-adevăr, când mi-am comandat fusta asta nu știam că va fi atât de lungă. Mă așteptam la o fustă clasică midi cum obișnuiam să comand eu de pe site-urile asiatice. Trecând peste acest aspect, am acceptat-o până la urmă în garderoba mea și am purtat-o în acest weekend. Este fluidă și se așează frumos pe corp, materialul este într-o cantitate mărișoară și mai subțirel (de vară) șiiiiii este dotată cu buzunare! Na, că la asta chiar nu mă așteptam!
După cum vedeți, am în picioare tocurile de care vă povesteam ieri. Și mi se pare mie că-s mai frumoase decât cele bej. Așa, puțin!
Vă pupăcesc!With love,

Miss Z

5 comentarii:

 1. awesome style!! ;-)


  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Buzunarele sunt mereu bune :)) Iti vine tare bine fusta, poti sa o scurtezi daca vrei sa o porti mai des, zic eu :D :* :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa stii ca m-am gandit sa o scurtez, dar pentru asta trebuie sa ajung la o croitorie :)). Ma gandeam sa ma duc la cea pe care o tot laudai tu :)) :*

   Ștergere