College jachet

Hello everyone!


Jacket- HERE


RO In alti ani, pe vremea asta, eram infofolita cu 2 cojoace, fular, manusi si colindam orasul dupa cadouri. Afara ningea si temperaturile erau mult mai scazute. Seara, pentru a ne mai incalzi, ne adunam mai multi prieteni si povesteam ore in sir la o cana (doua, trei) de vin fiert cu scortisoara si portocale.
Anul acesta, la inceputul lui decembrie, ies dimineata la alergat in parc , ma vad cu prietenii la un cocktail sau la o inghetata. Nu simt ca vine Craciunul, dar macar pot sa ma mai bucur de garderoba mea de toamna.
Asadar, astazi am iesit sa caut cadouri pentru cei dragi. Evident, pentru ca aveam mult (si multe) de cautat prin magazine, am ales sa port o tinuta sporty alcatuita in jurul jachetei college pe care am achizitionat-o de curand de aici

EN Oh dear, only 3 weeks untill Christmas and I'm here like:" Halloween is coming! "My mind still wants PSL and not mulled wine.
Because the weather is so beautiful and warm, I still wear my autumn clothes, like this new cool college jacket. Comfy and cozy.
Thank you, December. You're awesome!With love,

Miss Z

6 comentarii: