Postcard from Maldives

Hello, lume!


Ieri si astazi am primit foarte multe mesaje de la voi. Am primit o tona de urari (multumesc!!) dar si o multime de intrebari. Asa ca m-am gandit sa va povestesc, pe scurt, cum sta treaba pe aici.

Apa albastra si limpede, nisip alb, in aer pluteste mirosul de vacanta... Peste tot numai cupluri in luna de miere, nicaieri copii. Waw! Visul meu era sa merg la plaja si sa nu aud tipete de copii!. Toata lumea sta relaxata pe plaja, in piscina ..cu un cocktail in mana. 

Dupa ce ne-am cazat la hotel, am hotarat sa inchiriem un vaporas si sa plecam pe o insula. Am ales Centara. Pentru un asemenea trip trebuie sa platesti intre 100 si 120 $ de persoana, pe zi. In banii acestia sunt incluse : plimbarea cu vaporul, lunch si bauturi nelimitate pe insula, acces in toate piscinele, etc.  Hotelul e cam 260 $/persoana/noapte fara mic dejun. Internetul in camera il platesti separat (pret destul de piperat), pentru o salata scoti din buzunar cam 25 $, iar un magnet de frigider e 5 $ ( Bogdana, sper ca ti-am raspuns la intrebari :P ). 

Insula, o superbitate! Bar in piscina, bar deasupra marii, totul verde, exotic. Localnicii sunt extrem de primitori, te fac sa ai impresia ca esti din familia regala sau ceva ....

Cum mi-am petrecut timpul aici?
Am fost 5 oameni nebuni (sorry, baietii nu apar in poze) care au spus DA la toate provocarile.
Mai un rose wine, un Cosmopolitan, o Pina Colada..., mai intram in piscina, mai intram in mare. Mai radeam cu baietii , mai faceam un photo shooting cu fetele. 

M-am relaxat si detasat complet. Sunt zen acum si ma pregatesc pentru urmatoarea destinatie!
V-am pupat!

4 comentarii:

 1. so awesome!! = ]


  xoxo


  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Would love to visit The Maldives.
  Beautiful shoots and photos!
  http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/04/obaba-nouvelle-collection-concours-obaba-new-collection-competition.html

  RăspundețiȘtergere