Hakuna Matata

Hakuna Matata!


EN I always thought "Hakuna Matata" means Hello or something like that. But no, actually means "No worries". Which seems legit. Zanzibar is the place where you forget about your problems and just enjoy everything.

And I did this. Biiiiiig time. I think you saw my pictures on Instragram and Facebook page.
The whole time I was lying by the pool, having a good time and trying fancy drinks.
Of course, in the end I went to the gym. I felt so guilty after so many drinks and food..

But it was amazing.

RO Surprinzator, Hakuna Matata nu este o forma de salut cum credeam eu. Aceasta expresie inseamna "No worries- Fara probleme", ceea ce este o descriere mai mult decat perfecta a locului de care urmeaza sa va povestesc.
Zilele trecute va bombardam pe Instagram si pe pagina de Facebook cu poze din minunatul Zanzibar. Iar acum urmeaza povestea.

Dar sa incepem cu inceputul.
Drumul de la aeroport la hotelul ( de fapt e un resort- Melia Zanzibar) unde am fost cazati a fost cam o ora cu masina. Practic am traversat insula.
Resortul, o minunatie. Plaje superbe, piscine infinity, sala de fitness cu vedere la mare si, bineinteles, restaurante si baruri. Camerele au pat cu baldachin, dus interior, dus exterior, cada vintage. ..

Ce-am facut eu ? Am stat la plaja si mi-am permis sa incerc cele mai ciudate feluri de mancare si cele mai interesante bauturi, am fost la sala ( nu de alta, dar ma simteam vinovata dupa toate bunatatile pe care le gustasem) si m-am relaxat complet.
M-am intors acasa cu bateriile reincarcate, am dormit si a doua zi am plecat spre Manchester. Iar acolo am mancat un burger si am baut bere. Na poftim!

P.S. Tinutele de plaja sunt de la H&M si Stradivarius.


With love,

Miss Z

Un comentariu: