Welcome to Miami

Good morning, babes!


Heels-  HERE


 Este 6 dimineata si m-am decis sa postez. Am multe idei in cap, multe sa va povestesc, dar parca inspiratia nu vrea sa mai vina.
Oh well, tocmai ce m-am intors din Miami, (cunoscut ca si) taramul petrecerilor si al opulentei.
Am avut 3 zile la dispozitie, asa ca mi-am propus sa fac de toate: sa merg sa petrec, sa fac plaja, sa explorez orasul si poate putin shopping.

Asa ca in prima zi am iesit in club, celebrul Mango's din South Beach. Nu m-am documentat prea mult despre cluburi, dar toata lumea m-a sfatuit sa merg acolo. Ori m-am dus eu cu asteptari prea mari, ori am imbatranit, dar nu mi-a placut asa de mult. Viata de noapte din Miami este cam kitchoasa pentru gustul meu ( animatoare si tot felul de dansatori, lumea in chiloti si sutien). Plus ca majoritatea petrecerilor de acolo sunt cu muzica latina si cine ma cunoaste stie cat de mult detest eu acest tip de muzica.

A doua zi , dupa micul dejun, am plecat la plaja in South Beach.
Mi-a placut extrem de mult. Plaja era curata, goala si linistita. Nu tu sezlonguri la suprapret, nimeni care sa vanda porumb... Apa de un albastru superb ( poza aici ) . Am stat la soare cateva ore ca sa prind putina culoare si sa ma relaxez complet. Spre seara, cand am plecat, cluburile deja incepusera nebunia si se aglomerase extrem de mult.

A treia zi am mers in explorare. Little Havana, American Airlines Arena, Shopping la Victoria's Secret. Desi stiam ca voi merge destul de mult pe jos , m-am incaltat cu tocuri. Si, desi am mers toata ziua pe ele, nu am simtit nici macar o secunda o urma de discomfort. Ceea ce ma bucura foarte tare pentru ca de-a lungul vietii mele am purtaaaat multe perechi incomode de pantofi care au si lasat ceva urme pe picioarele mele. Si culmea...i-am comandat online si am avut un super noroc!
Ami a devenit site-ul meu preferat pentru incaltaminte. Am vazut acum cizme peste genunchi pe toate culorile posibile si trebuie neaparat sa imi mai comand o pereche. Cadou de Mos Nicolae!
Va pup!With love,

Miss Z

Un comentariu: