Cea mai exotica destinatie

Buna dimineata!


Boots- HERE

Pentru unii poate fi Maldives sau Phuket, dar pentru mine cea mai exotica destinatie este Romania.
Nu mai fusesem de 2 luni acasa si simteam nevoia sa iau o scurta pauza de la viata nebuna si plina de aventuri pe care o traiesc momentan. 
Eram in Stockholm si ningea. Ningea frumos si linistit. Cele 0 grade se simteau perfect pentru mine. Dupa cele aproape 3 zile petrecute acolo...nu-mi doream sa ma intorc la minunatele 27-30 de grade din desert. Poate  vi se pare anormal, dar eu iubesc vreme rece, iubesc iarna! Asa ca mi-am verificat repede programul pe luna decembrie si am vazut ca am cateva zile libere. Imediat am sunat-o pe mama si i-am zis ca vin acasa.
In 48 de ore eram deja in avionul care ducea spre Bucuresti. Nici nu va dati seama ce bucurie a fost in sufletul meu cand am aterizat si cand am respirat aerul rece si curat de iarna.
Am stat cateva zile acasa care au trecut ca 2 ore. Am colindat strazile, mi-am vazut familia si prietenii (o parte, cat s-a putut), am mancat cozonac facut de mama, covrigi cu seminte si am baut vin fiert de la Targul de Craciun.
Am facut si shopping-ul de rigoare, normal. Ceva haine de iarna ...pentru ca am mare nevoie de ele la 30 de grade, nu? V-am pupat!

0 comentarii: