Ready for Christmas?

I'm dreaming of a whiteeeee Christmas....


EN Oh my God, Christmas is almost here. My favorite holiday is hereeee and I still have to buy a lot of gifts! I see Christmas trees everywhere, hot chocolate and marshmallows, mulled wine, happy faces and I hear lovely carols. Last Christmas, Gingle beels, White Christmas, Magic moments, Silent night...and I wish to be home, in Romania, with my family. Yeah, this is my wish this year, to be home for Christmas. I don't want any fancy trip, any fancy party, any precious gift...just to be there:).

RO E aproape ora 5 dimineata si mai sunt cateva zile pana la Craciun. Vad brazi impodobiti peste tot. La mine in living, in vitrinele magazinelor, pe strada , in tarile calde si-n tarile reci.
Radioul lui Mos Craciun canta in continuu de la inceputul lui decembrie la mine in casa. Acum , mai mult ca niciodata, imi este dor de vinul fiert de acasa, de cozonacul mamei si de toate lucrurile frumoase care se intampla in Romania in aceasta perioada. 
E primul Craciun pe care nu-l voi petrece cu familia si acest lucru ma intristeaza putin. E primul Craciun in care voi fi la celalalt capat de lume , la 25 de grade.
Mereu mi-am dorit sa fiu pe plaja in decembrie, sa port caciulita de craciunita si costum de baie. Dar, credeti-ma, cel mai bine e sa primesti colindatori de Craciun si sa simti mirosul de brad natural.

Dar gata cu gandurile nostalgice. Acum trebuie sa impachetez pentru urmatoarea calatorie si....si trebuie sa cumpar toate ingredientele pentru cozonac si sarmale. Ce credeati?! Nu ma las eu batuta ... petrecem Craciunul cum se cuvine! 


With love,

Miss Z

Un comentariu: